Com arribar
Des del nucli urbà de Cullera, pots arribar seguint les indicacions cap al Far. També pots accedir des del nord per la CV-500, seguint les indicacions a Cullera per la CV-502 i després cap al Far (CV-503). Si accedeixes en vehicle, convé estacionar-lo en alguna de les urbanitzacions del cap.
Horari de visites i dates recomanades
Accés lliure. Qualsevol data és bona per a observar-hi aus marines. Per les condicions de llum, si vols veure aus marines en pas, convé anar-hi a les vesprades, evitant així tindre el sol de cara. Les millors dates per a observar aus en pas són març-maig i setembre-octubre.
Recomanacions
Aquest és un bon lloc per a observar aus marines, encara que pot ocórrer que no siga així. Durant la migració, solen donar bons resultats els dies de vent de l'est i, a l'hivern, també els dies de vents de l'oest. Si vols identificar aus marines, recorda anar proveït de telescopi i trípode, puix que els ocells solen passar a certa distància de la costa. Aquest és un lloc excel·lent per a l'observació de baldriga cendrosa i baldriga balear, mascarells, cauets i altres àlcids, paràsits, gavines i xatracs.
Les badies i platges del litoral al sud de Cullera també són un bon lloc per a observar aus, especialment a l'hivern, quan són relativament freqüents els registres d'ànecs marins (morell de mar), agullats, cauets, gavines, xatracs i, també, baldriga balear.