Com arribar

Hi ha diversos accessos a aquest tram del litoral. Pel sud, pots accedir des de la rotonda propera al Far de Cullera, a la CV-503, davant d'un hotel senyalitzat. Des de la CV-502, podràs prendre diverses entrades, com la de Català o la de Chaca, tot i que la millor és la indicada com a «Entrada del Pollo». El camí, que discorre entre zones d'horta i tanques de vegetació fins a la platja, és molt estret i irregular.

Horari de visites i dates recomanades

Accés lliure. El millor és acudir a primeres hores del matí o a les vesprades, ja que al migdia sol tindre visitants. Les millors èpoques són tardor-hivern, puix que a l'estiu i en dies assolellats l'afluència a aquestes platges és notable. Evita deixar coses de valor dins del cotxe, perquè són molt freqüents els robatoris.

Recomanacions

Es tracta d'un cordó dunar ben conservat amb zones d'horta, moltes abandonades, que ofereix una diversitat d'hàbitats molt interessant. A més, amb pluges intenses, moltes zones deprimides s’inunden. Recomanem deixar el cotxe prop de la platja i passejar amb calma per les zones de dunes i hortes abandonades. En migració, és un bon lloc per a observar passeriformes en pas, encara que hauràs de tindre paciència per a identificar moltes espècies. A la platja, especialment a l'hivern, solen presentar-se limícoles i aus marines.

 

Un projecte de:

Fundació Assut