Com arribar

  • Amb cotxe: des de la carretera CV-500 abans de creuar el pont de la gola del Pujol.
  • En autobús: línea 25 de l’EMT de València (parada Gola del Pujol).

Des d'aquest lloc, pots també accedir a zones de la Devesa caminant o, si és amb cotxe, deixant-lo aparcat (sense objectes de valor a l'interior) en l'accés indicat del Pla de la Sanxa, i recorrent a peu els diferents itineraris.

Horari de visites i dates recomanades

Accés lliure. Qualsevol època és bona per a detenir-se en aquest punt, però especialment entre octubre i març. A les vesprades i festius sol haver-hi una gran afluència de vehicles i visitants.

Recomanacions

Un lloc excel·lent per a obtindre una visió de l’estany de l’Albufera i observar anàtides i cabrellots (especialment a l'hivern). Entre octubre i març, quan estan col·locades les estaques que mantenen les xarxes de pesca de l'anguila —els «redolins» de la Comunitat de Pescadors del Palmar—, s'observen gavines i xatracs de diferents espècies. Seguint el canal per la vora cap a la costa —Itinerari Històric de la Gola del Pujol—, arribaràs a la platja, on, al període nupcial, entre maig i juliol, podràs observar un gran nombre de larolimícoles alimentant-se en el mar. Des d'ací pots visitar també l’estany del Pujol.

 

Un projecte de:

Fundació Assut